Los Angeles yangınında evini kaybeden Lakers baş antrenörü: Yıllardır bu kadar çok ağladığımı ve feryat ettiğimi hatırlamıyorum

T24 Dış Haberler – Los Angeles Lakers Baş Antrenörü JJ Redick Evini Yangında Kaybetti

Los Angeles Lakers’ın baş antrenörü JJ Redick, Pasifik Palisades orman yangınında kiralık olarak yaşadığı evin yandığını duyurdu. Redick, evine döndüğünde yıkım ve tahribatla karşılaştığını belirtti. Antrenör, yangın sonrası büyük bir üzüntü yaşadığını ifade ederek, “Yıllardır bu kadar ağladığımı ya da feryat ettiğimi hatırlamıyorum.” dedi.

TIKLAYIN | Los Angeles yangınları: Şiddetli rüzgâr hafifledi, söndürmede ilerleme kaydedildi; geriye harap olmuş evler kaldı

Redick, yangın sonrası Köyün çoğunu gezdiğini ve her şeyin yok olduğunu gördüğünü belirterek, “Kendinizi böyle bir felakete hazırlayabileceğinizi hiç düşünmezsiniz.” şeklinde konuştu. Ayrıca, evlerinin uzun vadeli kiralık olduğunu ve evlerindeki önemli eşyaların kaybının tarifsiz olduğunu dile getiren Redick, “Yıllarca birlikte yaşadığımız ve çocuklarımızın büyüdüğü o ev bizim için çok değerliydi. Değiştirilemeyecek bazı şeyler vardı.” şeklinde devam etti.

“Evini kaybetmek korkunç bir duygu. Son 72 saat içinde olay yerinde olmam ve Palisades’te evleri olan diğer insanlarla birlikte otelde kalmam, toplumsal yıkımı hissetmemi sağladı. Eşimle birlikte çok duygusal anlar yaşadık,” diyen Redick, evlerinin yok oluşu karşısında büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Maç Ertelendi

JJ Redick, önceki dönemde ESPN’de basketbol analisti olarak görev yapıyordu ve 15 yıllık oyunculuk kariyerinde Los Angeles Clippers’ta dört sezon oynadı. Los Angeles Lakers’ın San Antonio Spurs ile yapacağı maç cumartesi günü planlanmıştı ancak yaşanan yangın nedeniyle ertelendi. Takımdan yapılan açıklamada, “Lakers olarak en kısa sürede sahaya dönüp, Los Angeles’ın ilk müdahale ekiplerine saygı göstermeyi ve toplumumuzun yaşadığı acıyı anlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” denildi.


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı

Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | İstanbul için beklenen kar Trakya’dan geliyor

TIKLAYIN | 20 kilo altını çalarak kayıplara karıştılar

TIKLAYIN | Suriye’de “nasıl bir yönetim” tartışmaları sürüyor; otobüsler ikiye bölündü, kadınlara başörtüsü telkini, içkili mekânlara uyarı

TIKLAYIN | Savcı adayı Mithat Can Yalman, otel odasında ölü bulundu

TIKLAYIN | Masterchef’te ikinci finalist belli oldu

TIKLAYIN | Bir alkol grubuna daha zam geldi

Related Posts

3 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası TBMM’ye sunuldu

CHP milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Enginyurt ile TİP Genel Başkanı Erkan Baş’nın dokunulmazlık dosyaları Karma Komisyon’a gönderildi.

Son Dakika… Silivri açıklarında deprem! 6.2’nin olduğu yer yine sallandı….

Son Dakika Haberi… Kandilli Rasathanesi 23 Nisan 2025’te 6.2 büyüklüğündeki deprem gerçekleştiği bölgede 3.4 büyüklüğünde yeni bir deprem olduğunu açıkladı.

İdam fermanını 105 yıl önce yırtıp attı

11 Mayıs 1920’de gıyaben idama mahkum edilen Mustafa Kemal Paşa “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi ve ulusun kaderini eline aldı.

CHP’li Mullaoğlu: Suriye’de insan aklını zorlayacak katliamlar oluyor

Samsun Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi tarafından düzenlenen panelde, Suriye’de Alevilerin karşı karşıya kaldığı sorunlar ele alındı. Panelde konuşan CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu “Suriye’de maalesef durumlar hiç iyi değil. İnsan aklını zorlayacak derecede katliamlar oluyor” dedi.

Ağılda çıkan yangında hayvanlar telef oldu

Balıkesir’in Manyas ilçesindeki bir ağılda elektrik tesisatından çıkan yangında 30 koyun ile 12 kuzu öldü.

İsrail ordusuna ait bir F-16 taşıdığı bombayı düşürdü

Adraee, güvenli iniş sağlamak amacıyla kontrollü mühimmat atmak isteyen uçağın, taşıdığı bombayı ülkenin kuzeyinde bir alana düşürdüğünü kaydetti. Mühimmatın uçağın inişine de engel olan “teknik bir arıza” nedeniyle düştüğünü öne süren Adraee, olay …