Kocaeli’de Otoyolda Kaza: 4 Yaralı

Kocaeli Geçişinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı

Anadolu Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin bariyere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, İV.A. idaresindeki 01 DM 700 plakalı otomobilin otoyolun Ankara istikameti İzmit Batı Gişeleri yol ayrımında bariyere çarpmasıyla gerçekleşti.

Olayın hemen ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü ve aynı aileden olan M.A, D.A. ve E.A, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazanın etkisiyle otoyolun Ankara istikametinde araç yoğunluğu yaşandı.

Bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, aracın kaldırılmasıyla normale döndü ve trafik akışı normale ulaştı.

Related Posts

Asya, Trump’a karşı birleşti!

ABD Başkanı Donald Trump’ın gümrük tarifelerine yönelik uygulamaları küresel çapta yankı uyandırmaya devam ederken, Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ülkeleri ile Çin, Japonya ve Güney Kore’den oluşan ASEAN+3 grubu ortak bir yazılı açıklama …

Saldırıya uğrayan gemideki 6 Türk vatandaşının ülkeye dönüşü sağlandı

Malta açıklarında İHA saldırısına uğrayan ‘Conscience’ gemisindeki 6 Türk vatandaşının ülkeye dönüşünün sağlandığı bildirildi.

Nedim Şener ‘şeytan’ fıkrasıyla ‘İmamoğlu’nun tek cevaplı savunmasını’ eleştirdi: Goebbels bunu görse mezarında ters döner

Gazeteci Nedim Şener, yolsuzluktan tutuklanan Ekrem İmamoğlu’nun şaibeli kurultay soruşturması kapsamında verdiği ifadedeki ‘tek cevaplık’ savunmasını değerlendirdi. “Bakın, başından sonuna İmamoğlu’nun savunma dediği tüm saçmalıkları bir araya getirin, Goebbels mezarında ters takla atar.” diyen Şener, “Böyle bir fıkra vardır ya. Oflu için söylenir. Şeytan demiş ki: “Oflu’yu yarattıysan beni niye yarattın?” İmamoğlu’nu görünce “Benlik bir iş kalmamış,” der gibi. Şeytan bile bunu görse kaçar.” ifadelerini kullandı. Şener’in örnek verdiği Joseph Goebbels, Nazi Almanyası’nın Propaganda Bakanıydı. Kitleleri yönlendirmek için yalan ve manipülasyonu sistematik şekilde kullanırdı.

Dağıstan’da polis ekibine saldırı

Dağıstan’da devriye gezen polis ekibine kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açılması üzerine çatışma yaşandı.

Şehit Önder Özen’in kızı Alya ile komutan arasında yürekleri dağlayan diyalog

Irak’ın kuzeyindeki Pençe (Hakurk) Operasyon bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyeti sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Önder Özen’in naaşı, memleketi Afyonkarahisar’da toprağa verildi. Komutanın, şehidin 4 yaşındaki kızı Alya’nın kıyafetine, babasının fotoğrafı ve “şehit çocuğu” yazan kağıdı toplu iğne ile taktığı anlarda Alya ile olan diyaloğu yürekleri dağladı.

Gökan Zeybek: Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk halkına 1,4 trilyon liralık bir fatura çıkardı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Faiz sebep enflasyon sonuç’ ısrarının yol açtığı ekonomik kriz sonrası döviz kurunu baskılamak için devreye koyulan kur korumalı mevduatlar (KKM) Türk halkına 1,4 trilyon liralık bir fatura çıkardı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir