Türk Voleybolu, Hedefine Kilitlenmiş Durumda

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın Açıklamaları

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk voleybolunun başarılarının tesadüfi olmadığını belirterek ülkenin voleyboldaki geçmiş başarılarına vurgu yaptı. Üstündağ, Türk voleybolunun daha ileriye gidebilmesi için birlik olma zamanı geldiğini ifade etti.

TVF’nin Erkekler ve Kadınlar Voleybol 1’inci Ligleri için bir kahve firması ile yaptığı isim sponsorluğu anlaşmasıyla ilgili bir açıklama yapan Üstündağ, Türk voleybolunun gösterdiği başarıların seyirci ve reyting rekorları kırarak taçlandığını söyledi. Milli takımın Milletler Ligi’nde final etabında oynamasının büyük bir başarı olduğunu belirten Üstündağ, takıma güvendiğini ve çeyrek finalde Japonya ile karşılaşacaklarını açıkladı.

‘Biz Şampiyon Olacaksak Herkesi Yeneceğiz’

A Milli Kadın Voleybol Takımı hakkında da konuşan Üstündağ, takımın telafisi olmayan bir dönemden geçtiğini ve şampiyon olmak istiyorlarsa her rakibi yenmek zorunda olduklarını ifade etti. Şampiyonluğun artık kaçınılmaz olduğunu belirten Üstündağ, sabırla ve destekle takımlarını başarıya taşıyacaklarına inandığını dile getirdi.

Geniş kadro hakkında da konuşan Üstündağ, Türk voleybolunun dünya şampiyonasında ve 2028 Los Angeles Olimpiyatları’nda kürsüde yer alacaklarına inandıklarını söyledi. Heyecanlarını ve hedeflerini kaybetmeden çalışmalarına devam ettiklerini belirten Üstündağ, takımın sakatlık yaşamadan büyük başarılara imza atacağına inancını dile getirdi.

‘Final Oynayan Türkiye Olacak Diye İncamımı Belirtmek İstiyorum’

Üstündağ, Türkiye’nin dünya şampiyonasında kürsüde yer alacağına ve finalde oynayacaklarına olan inancını vurgulayarak açıklamalarını sonlandırdı.

Related Posts

Mourinho isyan etti: Transferler nerede

Fenerbahçe’de gelecek sezon çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Jose Mourinho, ülkesinde röportaj vererek dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Mourinho, transferlerin geciktiğini söyledi.

Üniversite tercih takvimi belli oldu, gözler kılavuzda! YKS tercihleri ne zaman 2025?

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte milyonlarca adayın gözü kulağı tercih takvimindeydi. Bekleyiş sona erdi ve ÖSYM, 2025 yılı üniversite tercih tarihlerini netleştirdi.

Dürziler aparat asıl hedef Türkiye! İşte bölgemizde dengeleri alt üst edecek plan

Suriye’nin Süveyda vilayetinde Dürzi milislerin başlattığı çatışmalar, İsrail’in Golan’dan Fırat’a uzanacak bir ”terör koridoru” planını açığa çıkardı. Suriyeli uzmanlara göre bu planın nihai hedefi Türkiye’nin güney sınırlarını kuşatmak. İsrail destekli milislerin Lazkiye ve Haseke hattını birleştirme çabası, Türkiye’yi doğrudan hedef alan jeopolitik bir kuşatmaya dönüşebilir.

Aşiretler birleşti: Süveyde’yi özgürleştireceğiz

Arap aşiretler, aynen İsrail gibi çocuk ve kadın katliamı yapan İsrail yanlısı Dürzilere karşı Süveyde’de seferberlik başlattı. Yeni Şafak’a konuşan ve 4 milyon üyesi bulunan Naim Aşireti lideri Memduh Mahmud Hammad el Naimi, 2 bin aşiret üyesinin İdlib’den bölgeye gittiğini belirterek, “Amacımız halkımıza yönelik soykırımı engelleyerek, Süveyde’yi özgürleştirmek. Suriye devletine itaatimiz tamdır” dedi.

İsrail ve Suriye ateşkeste anlaştı

ABD Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, İsrail ve Suriye’nin ateşkes konusunda anlaştığını duyurdu.

Ankara’da Sel Felaketi: Otomobiller Zarar Gördü

Başkent’te sağanak yağış nedeniyle çok sayıda otomobil hasar gördü, yollar ve binalar etkilendi.