Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

Yatağan’da kaybolan küçük Eylül Muğla’yı ayağa kaldırdı. bayramda çifte sevinç yaşadılar

Muğla’nın Yatağan ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Eylül Kapla Muğla ilini ayağa kaldırdı, minik Eylül bulunması ile büyük sevinç yaşandı.

Tatilciler yola düştü! Yollarda arife günü yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı arife gününde mesailerin bitmesiyle birlite tatil de başlamış oldu. Kurban Bayramı tatili için İstanbul dışında çevre illere gitmek isteyen vatandaşlar da yola koyuldu. Tatilcierin yoğunluğu köprü otoyol ve otogarlarda yoğunluğu artırdı

AFAD son depremler listesine göre Türkiye hareketlendi: İşte son depremler

Son günlerde Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşanan depremler, vatandaşlarda endişe yaratmaya devam ediyor. İstanbul, Antalya ve Çanakkale’de kısa aralıklarla meydana gelen sarsıntılar, deprem gerçeğini bir kez daha gündeme taşıdı.

ABD’den BM’nin ateşkes kararına veto

ABD, Gazze Şeridi’nde acil ateşkes talep eden BM Güvenlik Konseyi kararını veto etti

Besi çiftliğinde yangın çıktı 16 büyükbaş öldü

Sakarya’nın Karapürçek ilçesindeki bir besi çiftliğinde çıkan yangında 16 büyükbaş kurbanlık öldü.

İşgalci İsrail kana doymadı: Yardım bekleyen masum siviller hedef alındı

7 Ekim 2023’ten bu yana binlerce masum Filistinliyi kadın, çocuk ayrımı yapmadan katleden işgalci İsrail, vahşetine boyut atlattı. İsrail, alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. İşgalci güç, Gazze’nin batısında günlerdir ağızlarına bir lokma yemek girmeyen ve yardım TIR’larını bekleyen Filistinlilere ateş açtı.