AK Parti Konya İl Başkanı, 8. Olağan Kongre’ye Hazırlıkları Açıkladı

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, 23 Şubat günü yapılacak olan AK Parti 8. Olağan Kongresi’ne büyük bir coşkuyla hazırlandıklarını belirtti.

AK Parti 8. Olağan Kongresi öncesi AK Parti Konya İl Başkanlığında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, “Unutmayalım ki bizler liderimizin ‘Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ ilkesini benimseyen, Türkiye’nin istikbali uğruna mücadele eden bir davanın neferleriyiz. İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar tek hedefimiz daha güçlü, daha müreffeh, daha özgürlükçü ve daha demokrattık bir Türkiye inşa etmek olmuştur. Bugün hayallerimizi gerçeğe dönüştürmenin huzurunu yaşarken, hamd ediyoruz. Muhalefetin hayalini bile kuramayacağı sayısız eserleri kazandırmak için gece gündüz demeden olağanüstü bir gayret sarf ederek çalıştık. Milletimizin bağrından çıkan ve milletimizin hislerine tercüman olan bir dava hareketi olarak hep sahada yer aldık. Ülkemizi, uluslararası arenada söylediği dikkate alınan, görüşlerine başvurulan bir devlet konumuna ulaştırdık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye mazlumların gür sesi, adaletin en güçlü savunucusu ve yaralı vicdanların tercümanı oldu. AK Parti’mizin peşindeki ışıkla geleceği inşa etmeye, kalkınmayı hızlandırmaya, huzuru ve barışı güçlendirmeye, gençliğe umut olmaya, başarıyı büyütmeye, üretmeyi artırmaya, şefkati ve adaleti yaymaya ve istikrarı sürdürmeye devam edeceğiz. Bizler bu muhteşem kongremiz için heyecanlıyız ve coşkuluyuz. Bu tarihi kongreye de Konya olarak ciddi bir hazırlık yapıyoruz. İnşallah 23 Şubat’ta kongre salonunda muazzam bir Konya rüzgarı estireceğiz. Teşkilatlarımız ve bizler hazırız” dedi.

Kongreye büyük heyecanla hazırlandıklarını belirten AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de tüm Konyalıları kongreye davet etti. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ise pazar günü gerçekleştirilecek olan kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ise, TÜSİAD’ın açıklamalarına tepki gösterdi. İlçe ve il kongrelerini tamamladıklarını hatırlatan AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi de kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve partililer de katıldı. – KONYA

Related Posts

Otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü,1 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü Ali Şahin (22) ile yanındaki Umut Cırban (19) öldü, Ali Özsan ise yaralandı.

THY bugünkü bazı seferlerini iptal etti

Hindistan ve Pakistan arasında yaşanan gerilim uçuş güvenliğinde yaşanan olumsuzluk nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) bugün yapmayı planladığı Lahor ve İslamabad seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

AKP Sözcüsü: Terör örgütünün kendini en kısa sürede feshetmesi önemli

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhur İttifakı’nın şu anda birinci maddesi, aynı zamanda da bir devlet politikası olan terörsüz Türkiye’ sürecidir” dedi.

AKP’li başkan ‘diplomasız’ diye görevden alındı

AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan Ömer Çolak, üniversite mezunu olmadığı için genel merkez tarafından görevden alındı.

Asırlık mirası yediler

Atatürk’ün 1937’de halkına bağışladığı dev çiftlik, AKP iktidarında ranta kurban gitti. 55 bin 538 dekarlık alan, yıllar içinde 22 bin 428 dekar küçüldü.

Hamas: Trump’ın açıklaması Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Gazze Şeridi’ne yardımların ulaşmamasından Hamas’ı sorumlu tutmasının ardından Hamas hareketi: “Trump’ın iddiaları, Filistinlileri aç bırakma suçunu meşrulaştırmak isteyen Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarıdır.” İfadelerini kullandı.