Aksaray’da Şok Uygulama

Aksaray Emniyeti, Yunus Timleri İle Şehirde Şok Uygulama Yapıyor

Aksaray’da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla şehir genelinde şok uygulamalar yapan yunus timleri, araç ve şahısları didik didik arıyor. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gece gündüz demeden faaliyetlerini sürdürüyor.

Motosikletli yunus timleri, şehrin birçok noktasında görev yaparak ara sokaklarda dahi şok uygulamalar gerçekleştiriyor. Araçları durduran ekipler, sürücü ve yolcuların üst aramasını yaparken araçları detaylı bir şekilde inceliyor. Tüm şahıslar Genel Bilgi Taramasından (GBT) geçirilirken yunus timleri, gece boyunca belirli aralıklarla devam eden uygulamalarını sabah saatlerine kadar sürdürüyor.

Gece yarısından sonra da devriye atan yunus timleri, şüpheli şahıslar çerçevesinde yapılan denetimlerle şehirdeki güvenliği sağlamaya çalışıyor. Herkesi detaylı bir şekilde kontrol eden ekipler, halkın huzur içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

AKSARAY

Related Posts

Süt tankeri ile otomobil çarpıştı: Ölüler var

Nevşehir’de süt tankeri ile otomobil çarpışması sonucu gerçekleşen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

O sloganın sahibi cezaevinde

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kurban Bayram’ı reklamlarında kullandığı “Soyadımız Türkiye” sloganının, tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e ait olduğu anlaşıldı.

Hacı adaylarında Arafat heyecanı başladı

Dünyanın dört bir yanından Mekke-i Mükerreme’ye gelen 1,7 milyon hacı adayı günlerini Kâbe-i muazzamada tavaf yaparak, Kur’ân-ı kerim okuyarak ve dua ederek geçiriyor.

CHP’li belediyelere yönelik operasyonda gözaltı sayısı arttı

CHP’li belediyelere yönelik operasyonda gözaltı sayısı 38’e çıktı. Gözaltı kararı verilenlerin sayısı da 49’a yükseldi.

Erdoğan, yine belediyelere yüklendi: Reklama, konsere ayrılan tutarın deprem ve yangın gibi kritik kalemlerden fazla olmasının açıklaması olamaz

Erdoğan, yine belediyelere yüklendi: Reklama, konsere ayrılan tutarın deprem ve yangın gibi kritik kalemlerden fazla olmasının açıklaması olamaz

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu bugün CHP Genel Başkanı Özel ile görüşecek

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu bugün CHP Genel Başkanı Özel ile görüşecek