Ankara’da Sel Felaketi: Otomobiller Zarar Gördü

Sel Felaketi Sonucunda Otomobiller Zarar Gördü

Başkentimizde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, birçok bölgede olumsuz etkiler bıraktı. Bu ani yağmur, özellikle kent genelinde birçok otomobilde hasara neden oldu. Bazı binaların bodrum katları su altında kalırken, kaldırımlar ve yollar da ciddi zarar gördü. Bademlik Mahallesi Itri Caddesi’nde sel felaketine tanık olan ve aracı zarar gören Mehmet Kızıltoprak, yaşadığı anları şu şekilde anlattı:

“Yağmur başladığında hafif bir yağmur olduğunu düşünüyordum, ancak bir anda her şey değişti. Camdan dışarı bakarken birden konteynerlerin sürüklendiğini gördüm. Hemen aracımı kurtarmak için aşağıya inmek istedim, ancak neredeyse beni de sel suları götürecekti. Bir direğe sıkıca tutunarak kurtuldum, ancak araçlar birbirlerine çarpmaya başladı. Gerçekten korkunç bir manzaraydı.”

Olay yerindeki Kadircan GÜLER ve Mehmet Gökhan HAKBİLİR, Ankara’dan bildirdi.

Related Posts

155 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Hakkında “hırsızlık” ve “konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarından 155 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 29 yaşındaki firari hükümlü, polisin 6 ay süren takibi sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi.

Adana’da Orman Yangını Çıktı

İmamoğlu’nda çıkan orman yangınına hava ve kara ekipleri müdahale ediyor.

Edirne Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı: İtfaiye eri ve zabıta memuru alımı başvuru tarihleri açıklandı

Edirne Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı paylaştı. İlana göre Başkanlık bünyesinde itfaiye eri ve zabıta memuru istihdam edileccek.

Resmi Gazete’de bugün (19 Ağustos 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 19 Ağustos 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 19 Ağustos 2025 tarihli ve 32991 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

Belediye başkanı tepkiler sonrası makam aracını satışa çıkardı

Çorum Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir yeni makam aracının görüntülerini “hizmet aracı” notuyla paylaşmıştı. İsbir yükselen tepkilerin ardından geri adım atarak aracı satışa çıkardığını duyurdu. İsbir katıldığı programda “3 milyon 250 bin lira getiren herkese anahtarını teslim edeceğim. Gelirle ilçemize farklı alanlarda hizmetler yapacağım” dedi.

Tayvan: Çin’den kimlik veya oturma izni alanlar vatandaşlıktan atılacak

Tayvan, Çin’de ikamet kaydı veya kimlik kartı alan Tayvanlıların vatandaşlığını otomatik olarak kaybedeceğini ve kamu görevlerinde çalışamayacağını açıkladı.