Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Karlı Hava Kazaya Neden Oldu!

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, dün saat 20.00 sularında yaşandı. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına çarpıp durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçtan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ve farklı bir otobüsle seyahatlerine devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Diğer Yolcular Tarafından Cep Telefonuyla Kaydedilen Panik Anları!

Olay sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün koridoru ve koltukları cam parçalarıyla dolarken çocukların ağladığı anlar yer aldı.

Related Posts

Bakan Tekin’den LGS Soru Sızıntısı Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Tekin, LGS soru sızıntısı iddialarını yalanlayarak analiz yaptıklarını belirtti.

Uçaklarda ek yolcu vergisi zorunlu oldu! Önceden bilet alanlarda dahil edildi

Uçak ile seyahat eden yolculara yeni ek vergi getirildi. Önceden bilet alan vatandaşlarda ek vergileri ödemek zorunda olacağı açıklanırken alınan karar ülkede tepkilere neden oldu. Belçika hükümeti aldığı kararı hemen uygulamaya koydu.

Kızıltepe’de Hırsızlık Kameralara Yansıdı

Kızıltepe’de bir şahıs iki evden 5 bin lira çaldı, olay güvenlik kameralarına kaydedildi.

Galatasaray Hakan Çalhanoğlu’nun rövanşını Kim Min Jae ile almak istiyor

Transfer listesinde yer aldığı Hakan Çalhanoğlu’nu Fenerbahçe’ye kaptırmak üzere olan Galatasaray, savunma hattına eski Fenerbahçeli Kim Min Jae’yi transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Victor Osimhen ve Ederson transferlerinden sonra yoğunluğunu Güney Koreli savunmacıya verecek.

Kurtulmuş ve Bahçeli Görüştü

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile basına kapalı görüştü.

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ndeki muhtemel rakibi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde 3. eleme turu kurası çekildi. Kurada, 2. eleme turunda mücadele edecek Beşiktaş’ın, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’i elemesi halinde muhtemel rakibi belli oldu. Beşiktaş, turu geçerse Rangers- Panathinaikos maçının mağlubu ile karşılaşacak. İlk maç 7 Ağustos’ta, rövanş maçı 14 Ağustos’ta oynanacak.