Beyaz Saray’dan Netanyahu yorumu: Deli gibi davranıyor

ABD’li Yetkililer Netanyahu’nun Suriye Saldırıları Nedeniyle Endişeli

ABD’de bazı Beyaz Saray yetkilileri, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Suriye’deki saldırılarıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Axios haber sitesine konuşan yetkililer, Netanyahu’nun saldırgan tavırlarını eleştirdi ve “deli gibi davranıyor” dedi. Bu hareketlerin ABD Başkanı Trump’ın çabalarını zorlaştırabileceğine işaret eden yetkililer, Netanyahu’nun tavrının iyi niyeti tükettiğini belirtti.

Netanyahu’nun son hareketlerine ilişkin artan şüphecilikten bahseden yetkililer, İsrail Başbakanı’nı “bazen uslu durmayan bir çocuk gibi” nitelendirdi. Suriye’deki tırmanışın ardından Washington’un Netanyahu ve bölgesel politikalarıyla ilgili endişelerini artırdığı ifade edildi.

Trump Sosyal Medyada Eleştiriyor Ancak Kamuoyunda Çekimser

Netanyahu’nun politikalarına karşı rahatsızlığını sosyal medyada dile getiren Trump’ın, kamuoyuna yapılan eleştirilerden kaçındığı gözlemlendi. Süveyda’daki olayların ardından İsrail’in Suriye’deki hedefleri bombalaması, Beyaz Saray’da endişe yarattı.

Suriye’nin Süveyda ilinde çıkan çatışmaların ardından İsrail’in Suriye’ye saldırması, bölgedeki gerilimi artırdı. Süveyda’daki çatışmaların yankıları devam ederken, ABD’nin Netanyahu’yu yakından izlediği belirtiliyor.

Related Posts

Yeşilay, Amasya’da Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Yeşilay Amasya Şubesi, sağlık çalışanlarına bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşamı anlattı.

Kocaeli’de Kentsel Dönüşüm Süreci

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin depreme hazırlık sürecini 10 yıl içinde tamamlayacaklarını açıkladı.

Son dakika Osmaniye’de deprem mi oldu? Az önce deprem Osmaniye’de nerede oldu? Osmaniye deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 18 Ağustos 2025

Son dakika Osmaniye deprem haberleri..Osmaniye’de deprem mi oldu? Az önce deprem Osmaniye’de nerede oldu? Osmaniye Kandilli ve AFAD son depremler.. 18 Ağustos 2025 Osmaniye deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu Osmaniye’de? Osmaniye son deprem büyüklüğü ne kadar? Osmaniye’de ve Osmaniye yakınındaki depremler nelerdir? Osmaniye’de anlık deprem mi oldu? Son dakika Osmaniye canlı deprem haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD Osmaniye deprem haberleri.. Osmaniye’de hangi ilçelerde deprem oldu ve hangi ilçelerde en çok hissedildi? Bugün Osmaniye’de deprem mi oldu? Deprem Osmaniye’de ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son Osmaniye’de nerede deprem oldu? Osmaniye deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

Kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı: 2 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan otomobil iksa duvarına çarpması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Gölcük Tabiat Parkı’nda hafta sonu yoğunluğu

Bolu’da Gölcük Tabiat Parkı hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı.

Bu köyde 100 yaşını devirmek sıradan: Bilim bile şaşkın

‘İnsanlık’ ilerledikçe yaşam süremiz de uzuyor… Dünyanın bazı köylerinde 100 yaşına basmak artık ‘kutlanan bir başarı’ değil, günlük yaşamın olağan bir parçası haline gelmiş durumda.