Deniz Feneri avukatı zengin Türk kaçakçısı

Almanya’da Yargılanan Türk Avukat, Zengin Kaçakçılık Suçlamalarıyla Karşı Karşıya!

Almanya’daki Deniz Feneri davasında savunma yapan 52 yaşındaki Türk kökenli avukat Ü.K., “Zengin Türkler’i çeşitli yöntemlerle Almanya’ya kaçak getirmek” suçlamasıyla mahkeme karşısına çıktı.

Zengin Türkler, Çinliler ve Arapları Almanya’ya getirip Pirmasens Kenti’ndeki ‘Mutluluk Ormanı Mahallesi’ne yerleştiren çete, iki erkek ve iki kadın üyeden oluşmaktadır.

20 BİN-35 BİN EURO ARASI

Türk avukatın yöneticisi olduğu şirket aracılığıyla Pirmasens’te daireler ve Saarbrücken’de ticari gayrimenkuller satın alıp kiraladığı belirtilmektedir. Daha sonra sahte iş sözleşmeleri ve şirketlerle Göçmen Büroları yanıltılmıştır. Türkiye ve diğer ülkelerden gelen zenginlere oturma izinleri sağlanmıştır. Türkiye dışında Çin, Vietnam, Irak, İran ve Sudan’dan kaçaklar getirilip aynı mahalleye yerleştirilmiştir. Türk avukatın en az 20 dava kapsamında “yasa dışı oturum alınması için danışmanlık desteği” verdiği ve her bir kişiden 20 bin ile 35 bin Euro aldığı ifade edilmiştir.

ARAPLAR TUR ATACAKTI!

Pirmasens’teki ‘Mutluluk Ormanı Mahallesi’ tesisinin sorumlusu olan kadının 17 kaçakçılık vakasına karıştığı ve toplam vakanın 40’ı geçtiği belirtilmiştir. Polis, çeteye 2023 yılında baskın düzenleyip 91 yerde arama yapmıştır. Baskında tutuklanan Türk avukat şartlı olarak tahliye edilmiştir. Zengin Arap turistlerin ilgisini çeken küçük Pirmasens Kenti ekonomik olarak olumsuz etkilenmiştir. ‘Mutluluk Ormanı Mahallesi’ şu anda sessizliğe gömülmüştür.

Related Posts

İstanbul’da deprem: Çevre illerde hissedildi

İstanbul açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

İspanya Meclisi, İsrail’e silah ambargosu getirilmesi için tavsiye kararı aldı

İspanya Meclisi, İsrail’e silah ambargosu getirilmesini talep eden tavsiye kararını kabul etti.

2 kişinin elektrik akımına kapılmasıyla ilgili yeni gelişme

İzmir’de iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olaya ilişkin 42 sanıklı davanın 6’ncı celsesi tamamlandı. Mahkeme, olayda hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz’in iki kız kardeşinin davaya müdahillik taleplerini kabul etti.

İBB’ye üçüncü operasyonu neden jandarma yaptı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ‘yolsuzluk ve rüşvet’ soruşturmasının üçüncü dalgasında aralarında yönetici ve belediye başkan yardımcılarının da olduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyonu, önceki iki operasyonu yapan emniyet değil jandarmanın gerçekleştirmesi dikkat çekerken, SÖZCÜ perde arkasında yaşananların detaylarına ulaştı.

Kadıköy’de Galatasaray taraftarını silahla yaralayan şüpheli yakalandı

Kadıköy’de, Galatasaray taraftarını silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Suriye’de 5’i bir yerde planı ortaya çıktı: Şara daha masaya oturmadan böldü

Esad rejiminin devrilmesinin ardından Suriye’de başa geçen Ahmed Şara yönetiminin çok sayıda isyancı grubun etkili olduğu olayların ardından toprak bütünlüğünü korunup koruyamayacağı merak konusu oldu. Şara liderliğindeki geçici yönetimin ülkede beş …