Depremde iş yeri yıkılan emekli depremzede: Daha önce yaptığımız başvuruların neticesini bekliyoruz, sıkıntı içerisindeyiz

Emekli Depremzede Salih Ünsalan, Kahramanmaraş’ta İş Yeri Açmak İstiyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde iş yerini kaybeden Salih Ünsalan, emekli maaşıyla geçinememeleri nedeniyle iş yerlerinin yeniden açılmasını istediklerini dile getirdi. Ünsalan, ailesiyle birlikte işe başlamak için beklediklerini ve gerekli izinlerin verilmesini istediklerini belirtti.

Restoran işleten Salih Ünsalan, Kahramanmaraş depremi sonrasında yapılan incelemelerde yerlerinin ağır hasarlı gösterildiğini ve başvurularının olumlu karşılanmadığını söyledi. Üçüncü derecede sit alanında bulunan iş yerlerine ev yapma izni verilmediğini anlatan Ünsalan, “Komşular izin vermiyor, aynı yere yapmamıza müsaade etmiyorlar” ifadelerini kullandı.

Emekli maaşıyla geçinememelerinin ve iş yerlerinin kapanmasının getirdiği sıkıntıları anlatan Ünsalan, “Daha önce yaptığımız başvuruların sonuçlarını bekliyoruz, zor durumdayız. Ailecek iş yapmak istiyoruz, işimize geri dönmek istiyoruz. Tek isteğimiz iş yerimizin tekrar açılması” şeklinde konuştu.

Türkiye Birincisi Opera Sanatçısı Güneş Uluçay, Komşuların Tepkilerine Rağmen Gururla Opera Sanatını Sürdürüyor

Related Posts

Erdoğan, yine belediyelere yüklendi: Reklama, konsere ayrılan tutarın deprem ve yangın gibi kritik kalemlerden fazla olmasının açıklaması olamaz

Erdoğan, yine belediyelere yüklendi: Reklama, konsere ayrılan tutarın deprem ve yangın gibi kritik kalemlerden fazla olmasının açıklaması olamaz

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu bugün CHP Genel Başkanı Özel ile görüşecek

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu bugün CHP Genel Başkanı Özel ile görüşecek

Eğlence mekanına girmesini engelleyen kuzenini vurdu

Beyoğlu’nda silahla eğlence mekanına girmek isteyen Şehmus D. (40), güvenlik görevlileri tarafından engellendi. Kuzeni Gökmen D.(47) ile Şehmus D. arasında bu nedenle çıkan tartışma ise kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Gökmen D., kuzeninin silahını alıp ofise bırakmak isterken silah ateş aldı. Olayda Gökmen D. kurşunun ensesine saplanması sonucu yaralandı. Olayın ardından Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Şehmus D.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

İran ve ABD arasındaki müzakereler İsrail’i endişelendirdi

İsrailli yetkililer, Tel Aviv yönetiminin İran ile ABD arasındaki nükleer müzakerelerin “sıfır uranyum zenginleştirme” ilkesine uymayan bir anlaşmayla sonuçlanmasından endişe duyduğunu öne sürdü. ABD Başkanı Donald Trump’ın İran ile anlaşma konusunda İsrail’den farklı bir çizgide olduğunu kaydeden İsrailli yetkililer, Tel Aviv’in ABD’nin desteği olmadan İran’a askeri operasyon düzenleyemeyeceğinim belirtti.

Bitlis’teki uyuşturucu operasyonu; 6 kişi tutuklandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 6 şüpheli ise tutuklandı.

İzmir’de 54 ton kaçak akaryakıta el koyuldu

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Malta bayraklı “CMA CGM TARRAGONA” gemisinde yapılan risk analizi sonucu, beyan dışı 54 ton 249 kilogram fuel-oil cinsi kaçak akaryakıt ele geçirildi. Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatlarıyla akaryakıta el kondu. El konulan akaryakıtın gümrüklenmiş değeri 1 milyon 421 bin 967 lira olarak açıklandı.