Düğün salonunda facia: Genç doktorun son anları ortaya çıktı…

Güvenlik Zaafı Sonucu Doktor Hayatını Kaybetti, Eşi Ağır Yaralı

Olay, dün öğle saatlerinde Yahşelli Mahallesi’ndeki düğün salonunda meydana geldi. Velilere yönelik düzenlenen kahvaltı organizasyonu sırasında yaşanan faciada İzmir Şehir Hastanesi Çocuk Acil Tıp Kliniği’nde pratisyen hekimlik yapan Mehmet Fatih Baltacı ve eşi Güler Baltacı da kızlarının anaokulu etkinliğine katıldı.

Etkinlik sonrası salondan çıkmak üzere kapıya yönelen çiftin üzerine, bahçe giriş kapısında bulunan dekoratif kemer devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Enkaz altından çıkarılan Baltacı çifti, Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Maalesef, tüm müdahalelere rağmen Doktor Mehmet Fatih Baltacı kurtarılamadı.

İzmir Tabip Odası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İhmalkarlık, özensizlik, adam sendecilik, genç bir hekim arkadaşımızı, Dr. Mehmet Fatih Baltacı’yı hayattan kopardı” ifadeleriyle olaya tepki gösterdi. Soruşturma kapsamında düğün salonu sahibi N.C. (50) gözaltına alındı ve adli süreç başlatıldı.

Şüphelilerin ifadelerinde, kemerin üzerinde branda olduğunu ve rüzgarın etkisiyle yapının devrildiğini belirttikleri öğrenildi. Kızlarının şans eseri yara almadan kurtulduğu olayda, güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak değerlendirildi.

Related Posts

İngiltere hükümetinden sığınma itirazlarında yeni düzenleme

İngiltere hükümetinden sığınma itirazlarında yeni düzenleme

Arsuz’da Kıyıya Vuran Angus Bulundu

Hatay’ın Arsuz ilçesinde kıyıya vuran telef angus, vatandaşlar tarafından ihbar edilerek kaldırıldı.

Denizde kaybolan iş insanı Halit Yukay ölü bulundu

Denizde kaybolan iş insanı Halit Yukay’ın cansız bedenine ulaşıldı.

BM Genel Sekreteri’nden İsrail’e Uyarı

Guterres, İsrail’in Batı Şeria’yı bölme planını durdurmasını ve Gazze’de ateşkes sağlanmasını istedi.

Bafra’da Sebze Fidesi Dağıtımı

Samsun’un Bafra ilçesinde çiftçilere sebze fidesi dağıtıldı, tarımsal ekonomi güçlendirildi.

İsrail Gazze’nin topyekün işgali için ilk adımı attı, Hamas’tan yanıt gecikmedi

İsrail, Savunma Bakanı Katz’ın Gazze’nin topyekün işgal planını onaylaması sonrasında katliam için ilk adımı attı. Ordu Sözcüsü Effie Defrin “Gideon’un Savaş Arabaları 2” ismi verilen operasyonun ilk aşamasının başladığını ve Gazze şehri çevresinin kontrol altına alındığını duyururken Hamas’tan da yanıt gecikmedi. Yapılan açıklamada “İşgal planı öncekiler gibi başarısız olacak” denildi.