Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir çalışanın çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 sevimli köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolüne alındı.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini incelediklerinde poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark ederek hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verilirken, bu duygusal anlar da cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

Ankara’da “Kral’ın Doğum Günü” resepsiyonu

Birleşik Krallık’ın Milli Günü olarak kutlanan “Kral’ın Doğum Günü” vesilesiyle Ankara’daki Büyükelçilik Konutu’nda düzenlenen resepsiyonda, Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki stratejik iş birliği vurgulandı. Resepsiyona çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin yanı sıra Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay da katıldı.

İmamoğlu’ndan ‘Gaziosmanpaşa’ tepkisi: O yüzdeki ifadeyi unutmayın

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa’da yapılan başkan vekili seçimini kazanan AKP’li aday Eray Karadeniz ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi.

Hindistan’da 242 kişiyi taşıyan uçak, kalkıştan 5 dakika sonra düştü; kurtarma ekipleri en yüksek alarm seviyesinde!

Hindistan’da 242 kişiyi taşıyan uçak, kalkıştan 5 dakika sonra düştü; kurtarma ekipleri en yüksek alarm seviyesinde!

AKP’li belediye başkanından, bakanlık bürokratları için rüşvet ihbarı

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlar devam ederken; AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin, “Ticaret Bakanlığı bürokratlarının rüşvet aldığına” dair suç duyurusu ile ilgili dosya için hiçbir işlem yapılmadı.

ABD, Bağdat Büyükelçiliği’ndeki bazı personelini geri çekiyor

ABD Dışişleri Bakanlığı, AA’ya yaptığı açıklamada Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan ABD Büyükelçiliği’ndeki bazı personeller için geri çekme kararı alındığını teyit etti.

Alman vatandaşlığına geçen Türklerin sayısı iki kat arttı

Alman vatandaşlığına geçen Türklerin sayısı iki kat arttı