Epstein davasının kilit isimlerindendi: Virginia Giuffre intihar etti

Virginia Giuffre’nin Ölümü Açıklandı: İntihar Etti

Ailesi, Virginia Giuffre’nin intihar ederek hayatını kaybettiğini duyurdu. ABD’li pedofili milyarder Jeffrey Epstein ve İngiliz Kraliyet Ailesi’nden Prens Andrew’u cinsel istismarla suçlayan Giuffre, 41 yaşındaydı.

Giuffre, ABD’de tutulduğu hapishanede hayatını kaybeden Epstein ile suç ortağı ve eski sevgilisi Ghislaine Maxwell’e yönelik suçlamalarıyla dikkat çekmişti. Giuffre, iki ismin kendisini henüz 17 ve 18 yaşındayken farklı yerlere götürerek erkeklerle birlikte olmaya zorladığını iddia etmişti. Prens Andrew’un da bu iddialar arasında olduğunu belirtmişti, ancak Andrew suçlamaları reddetmişti.

“Ölümü Şüpheli Değil”

BBC’nin haberine göre, Virginia Giuffre’nin yakınları yaptıkları açıklamada, kadının cinsel istismarla mücadelede kararlı bir savaşçı olduğunu ve istismarın dayanılmaz bir hale geldiğini belirtti. Ailesi, Giuffre’yi yaşamını yitiren birçok kişiyi aydınlatan bir ışık olarak tanımladı ve cuma günü Batı Avustralya’daki çiftlikte öldüğünü duyurdu.

“4 Günüm Kaldı” Demişti

ABD’de pek çok ünlü isimle bağlantılı olan “pedofili” milyarder Jeffrey Epstein davasının önemli isimlerinden biri olan Virginia Giuffre, yakın zamanda bir trafik kazası geçirdiğini açıklamıştı. Mart ayında Instagram’da yaptığı paylaşımda, bir okul otobüsüyle karıştığı trafik kazasından dolayı hastaneye kaldırıldığını ve böbrek yetmezliği nedeniyle hayatının son dört gününü yaşadığını açıklamıştı.

Giuffre, ABD doğumlu olup, North Perth bölgesinde eşi Robert ve çocuklarıyla birlikte yaşamaktaydı. 22 yıllık evliliklerinin ardından çiftin ayrıldığı iddia edilmişti.

  • Giuffre, Epstein ve Andrew’u cinsel saldırıyla suçladıktan sonra cinsel suçlarla mücadele etmişti.
  • Andrew ve Giuffre, 2022’de mahkeme dışında bir anlaşmaya varmıştı.
  • Epstein tutuklu iken 2019’da intihar etmişti, Maxwell ise 20 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Related Posts

Canlı yayında ölümden döndü: Salyangoz canından ediyordu

TikTok’ta paylaşılan bir video, ölümcül bir hatayı gözler önüne serdi. Beckylee Rawls, Japonya’nın Okinawa sahilinde dolaşırken estetik görüntüsüne kapıldığı bir deniz kabuğunu topladı. Ancak sonradan fark etti ki, eline aldığı şey dünyadaki en …

Bu kavunun tanesi 5.200 liraya satılıyor: Kapış kapış gidiyor

Dünyanın en pahalı meyvelerinden biri olarak bilinen Japon Crown Kavunu, New York’ta adeta kapış kapış gidiyor… Bu kavunun bu kadar pahalı olma nedenini duyan ise saygı duyuyor.

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

LeMan protestocularıyla tartışan akademisyene tutuklama

LeMan’ın Beyoğlu’ndaki ofisine saldıran grupla tartışan akademisyen Aslı Aydemir’in tutuklandığı öğrenildi.

İran Genelkurmay Başkanı: İran’ı devirmeyi ve bölmeyi planladılar ancak İran milleti kazandı

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, yaptığı açıklamada İran’a saldırıların uzun vadeli bir planın ürünü olduğunu savundu. Musevi, “Düşmanlar bize dayattıkları bu savaşı 15 yıldır planlamışlar, ancak üç şeyi yanlış hesaplamışlardı. Liderlik, halk ve Silahlı Kuvvetlerin karşılık verme gücü.” ifadelerini kullandı.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.