Erdoğan’ın yeniden adaylığına AKP’den açıklama ‘Formülü ayarlarız’

İbrahim Tatlıses, AKP Şanlıurfa İl Kongresi’nde Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı Sorusu Sordu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, AKP Şanlıurfa İl Kongresi’ne katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cesur bir soru yöneltti. Tatlıses, Erdoğan’a “Önümüzdeki dönem cumhurbaşkanlığına var mısınız yok musunuz? Bu sözünü alalım. Var mısınız yok musunuz?” diye sordu.

Erdoğan’ın “Sen varsan varım” yanıtı üzerine, İbrahim Tatlıses karşılık olarak “Ölümüne varım. Sözü aldık” dedi.

“Bizim de Gündemimizde”

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası konuşan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu konunun kendilerinin de gündeminde olduğunu belirtti. Çelik, Tatlıses’in sorduğu soruya benzer şekilde cevap verdiklerini söyleyerek, “Siz varsanız biz de varız diyoruz. Siyasette ‘Formüle bakarız’, bir yıl çok kısa bir gün çok uzundur. Önemli olan milletin istemesidir. Etrafımızda gelişen olaylara bakınca Cumhurbaşkanımızın birikim ve dirayetinin bölge ve ülke için ne kadar kıymetli olduğu ortadadır.” dedi.

Related Posts

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

CHP’nin ‘kurultay davası’ ertelendi… Özgür Özel’den ilk mesaj: ‘Süreç odaklı bir siyasi operasyon!’

CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan dava 8 Eylül’e ertelendi. Mahkeme, görevsizlik kararına itiraz sürecinin kesinleşmesinin beklenmesine karar verdi. Erteleme kararı sonrası sosyal medyadan mesaj veren CHP lideri Özel, “Bugünkü duruşmanın; sonuç odaklı değil, partimizi tartıştırmaya, iktidar yürüyüşümüzü kesmeye, mücadele azmimizi kırmaya yönelik süreç odaklı bir siyasi operasyon olduğu ortada” dedi.

Mansur Yavaş’tan, Altaylı’nın “Kılıçdaroğlu’na hiç beklemediği bir tepki vermiş” iddiasına yalanlama: Konuşmak serbest!

Mansur Yavaş’tan, Altaylı’nın “Kılıçdaroğlu’na hiç beklemediği bir tepki vermiş” iddiasına yalanlama: Konuşmak serbest!

Firari FETÖ hükümlüsü Kayseri’de yakalandı

Kayseri’de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı.

Trump yasa dışı göçmenlere cezayı kesti

ABD’de yayın yapan ABC News Amerikan Federal Sicil Dairesi tarafından yayımlanacak yönergenin metnine ulaştı. Söz konusu habere göre metinde ABD’ye yasa dışı giriş başına 100 ila 500 dolar Habere göre, söz konusu metinde ABD’ye yasa dışı giriş başına …

‘İsrail’i kötülükten arındırmak için, ABD’li papazı çarmıha gerdi

Tanrı’nın adını saptırdığını düşündüğü dini liderleri hedef alan Adam Sheafe, Arizona’da bir pastörü çarmıha gererek öldürdü. 14 kişilik infaz listesiyle ülkeyi kana bulamayı planlayan Sheafe, yakalanmasaydı Las Vegas’tan New York’a kadar onlarca dini lideri öldürecekti.