Hindistan’da havai fişek fabrikasında patlama: 8 ölü

AA

Visakhapatnam kentindeki havai fişek üretim tesisinde yaşanan patlama, Andhra Pradesh eyaletinde büyük bir felakete neden oldu.

Bölge sakinleri, havai fişeklerin patlamasıyla birlikte yangının hızla yayıldığını ve binayı sararak kısa sürede büyük hasara sebep olduğunu söyledi.

8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerindeki yetkililer, yangın esnasında tesis içinde bulunan 15 kişiden sekizinin hayatını kaybettiğini belirtirken, yedi kişinin de yaralandığını aktardı.

Yaralıların durumunun ciddi olduğunu vurgulayan yetkililer, ölü sayısının artabileceği uyarısında bulundu.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BENZER BİR OLAY MEYDANA GELMİŞTİ

Bir başka felaket ise Gujarat eyaletindeki bir havai fişek depolama tesisinde 1 Nisan tarihinde meydana gelmiş, bu patlamada da 21 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

Related Posts

Süt tankeri ile otomobil çarpıştı: Ölüler var

Nevşehir’de süt tankeri ile otomobil çarpışması sonucu gerçekleşen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

O sloganın sahibi cezaevinde

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kurban Bayram’ı reklamlarında kullandığı “Soyadımız Türkiye” sloganının, tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e ait olduğu anlaşıldı.

Hacı adaylarında Arafat heyecanı başladı

Dünyanın dört bir yanından Mekke-i Mükerreme’ye gelen 1,7 milyon hacı adayı günlerini Kâbe-i muazzamada tavaf yaparak, Kur’ân-ı kerim okuyarak ve dua ederek geçiriyor.

CHP’li belediyelere yönelik operasyonda gözaltı sayısı arttı

CHP’li belediyelere yönelik operasyonda gözaltı sayısı 38’e çıktı. Gözaltı kararı verilenlerin sayısı da 49’a yükseldi.

Erdoğan, yine belediyelere yüklendi: Reklama, konsere ayrılan tutarın deprem ve yangın gibi kritik kalemlerden fazla olmasının açıklaması olamaz

Erdoğan, yine belediyelere yüklendi: Reklama, konsere ayrılan tutarın deprem ve yangın gibi kritik kalemlerden fazla olmasının açıklaması olamaz

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu bugün CHP Genel Başkanı Özel ile görüşecek

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu bugün CHP Genel Başkanı Özel ile görüşecek