İMO Kocaeli 70’inci yaşında




İMO Kocaeli 70. Kuruluş Yılı Özel Gecede Kutlandı

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, 70. Yılını Kutladı

KOCAELİ (İGFA) – İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, odanın 70. kuruluş yılını Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile organize edilen özel gecede kutladı. İMO Başkanı Ali Akgün, desteği için Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR DESTEK VERDİ

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi’nin 70. kuruluş yıl dönümü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığında düzenlenen programla kutlandı. Kocaeli Kongre Merkezi C Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcıları İsmail Gültekin ve Mustafa Ayhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, ilçe belediye başkanları ve İMO üyeler katıldı.

ABİŞ DE KURULUŞ YILINI KUTLADI

Programın açılış konuşmasını yapan İMO Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, “Üyelerimiz için çalışıyoruz. Üyelerimizin her alanda ihtiyaçlarına cevap vermek, mesleki gelişimlerine yönelik eğitim ve diğer çalışmalarını yorulmadan sürdürmekteyiz” diyerek destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş de konuşmasında odanın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

MESLEK ONUR ÖDÜLLERİ

Konuşmaların ardından İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ne bağlı, meslekte 25, 40 ve 50’nci yılını dolduran inşaat mühendislerine protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi. Gece, yemek ve sohbet eşliğinde devam etti.


Related Posts

Gaziantep merkezli FETÖ operasyonunda 77 tutuklama

Gaziantep merkezli 47 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY’nin güncel yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 225 şüpheliden 77’si tutuklandı, 23’ü serbest, 125 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Erdoğan, PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ‘sessiz’ kaldı! Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulmalı…’

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenenin aksine terör örgütü PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ilişkin bir açıklama yapmadı. Özgür Özel’i ve İBB’yi hedef alan Erdoğan, “Sayın Genel Başkan’ın artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulması, ülkenin gerçek gündemine dönmesi gerekiyor” dedi.

Son anketten çarpıcı sonuçlar: AKP ve MHP seçmeni yeni ‘sürece’ ikna oldu mu?

MetroPOLL Araştırma, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’deki çağrısıyla başlayan yeni sürece verilen desteğe ilişkin araştırmasını kamuoyu ile paylaştı.

SON DAKİKA: Terör örgütü PKK kongresini topladığını duyurdu

SON DAKİKA:  Terörist başı Abdullah Öcalan’ın silah bırakma çağrısının ardından terör örgütü PKK kongresini toplandığını açıkladı. Kongre 5-7 Mayıs’ta yapıldı, fesih kararına dair açıklama yapılmadı.

İsrail’in Filistinlileri hedef almak için yapay zekayı kullandığı iddia edildi

ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen bir yapay zeka konferansında dikkat çeken bir protesto yaşandı. Filistin asıllı ABD’li aktivist Sumer Mobarak, Palantir Technologies CEO’su Alex Karp’ın konuşması sırasında sahneye çıkarak şirketin İsrail ordusuna verdiği desteği protesto etti.

Kanarya Adaları’nda turist cinayeti: Parçalanmış cesedi sahile vurdu

Kanarya Adaları’nda turist cinayeti: Parçalanmış cesedi sahile vurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir