İstanbul-Ankara yolunda sis etkisi: Görüş mesafesi düştü

Bolu Dağı Geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişi ile Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve tünel mevkilerinde sis ve sağanak yağış, ulaşımı olumsuz etkiledi.

AA’nın haberine göre; İstanbul ile Ankara arasındaki ulaşımı sağlayan D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde yer alan Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde sis yoğunlaştı.

Sürücüler, görüş mesafesinin azaldığı rampalı ve virajlı yollarında daha dikkatli seyretti. Bölgede görev yapan karayolları, polis ve jandarma ekipleri ise sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve güvenli takip mesafelerini korumaları konusunda uyardı.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli kısmında da sağanak yağış ile sis etkili oldu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Liselere yeni ders geliyor: 81 ilin tamamında geçerli olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, 12. sınıf öğrencilerinin üniversiteye geçiş süreçlerini kolaylaştırmak ve akademik hedeflerine ulaşmasını sağlamak amacıyla yeni bir dersi hayata geçirecek. 2025-2026 eğitim öğretim yılı itibarıyla başlaması beklenen ‘Hedef Temelli Destek Eğitimi’ dersinde öğrencilere not verilmeyecek.

Cemal Enginyurt, Erdoğan’a sert çıktı: Adaletiniz batsın!

Sözcü TV’de Uğur Dündar ile Arena programında gündemi değerlendiren CHP İstanbul vekili Cemal Enginyurt, hükümete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan’a emekli maaşı ve tarımdaki olumsuz tablo üzerinden tepki gösteren Enginyurt, “Devletsen devletliğini yap” ifadelerini kullandı. Enginyurt, “O hakimlere, yargıçlara; olmayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a sesleniyorum: Adaletiniz batsın!” dedi.

Putin, İstanbul’a gelmeyecek

Kremlin duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile görüşmeler için İstanbul’a gelmeyecek.

ABD, nükleer cephaneliği için 1 trilyon dolar harcayacak

ABD, nükleer silahlarını modernize etmek için önümüzdeki on yılda yaklaşık 1 trilyon dolar harcayacak. Bu dev bütçe, toplam savunma harcamalarının yüzde 12’sini oluşturuyor.

İsrail, bir gazeteciyi öldürdüğünü itiraf etti

İsrail ordusu, dün Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus’taki Nasır Hastanesi’ne düzenlenen saldırıda gazeteci Hasan Abdulfettah Islih’in öldürüldüğünü itiraf etti.

3 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası TBMM’ye sunuldu

CHP milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Enginyurt ile TİP Genel Başkanı Erkan Baş’nın dokunulmazlık dosyaları Karma Komisyon’a gönderildi.