Kanarya Adaları’nda turist cinayeti: Parçalanmış cesedi sahile vurdu

Kanarya Adaları’nda Kadın Cesediyle İlgili Tutuklama

T24 Dış Haberler

Kanarya Adaları’nda bulunan bir sahilde parçalanmış halde bulunan kadın cesediyle ilgili olarak bir bar sahibi cinayet şüphesiyle tutuklandı.

27 Nisan 2025 tarihinde San Andrés’teki Los Enanos Plajı’nda ölü bulunan 42 yaşındaki Kolombiyalı turist Triana Arias’tan önce bir partiye gideceğini belirten bir mesaj alındığı ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan incelemede, Arias’ın boynundan bıçaklandığı ve bilincini kaybetmiş haldeyken vücudunun parçalandığı tespit edildi. Saldırganın cesedi çöp torbalarına koyarak plaja bırakmaya çalıştığı düşünülüyor.

6 Mayıs’ta, Las Palmas de Gran Canaria’da bulunan popüler Arenales Bar Kafesi’nin sahibi David S. cinayetle bağlantılı olarak tutuklandı. Polis, David S.’nin evinde ve iş yerinde yapmış olduğu aramalarda delillere ulaşırken, bar polis tarafından mühürlenerek kapatıldı.

David S.’nin yakın zamanda mahkemeye çıkarılması bekleniyor. Yapılan soruşturma sırasında, ilerleyen günlerde başka tutuklamaların da olabileceği belirtildi.

Related Posts

Bu kavunun tanesi 5.200 liraya satılıyor: Kapış kapış gidiyor

Dünyanın en pahalı meyvelerinden biri olarak bilinen Japon Crown Kavunu, New York’ta adeta kapış kapış gidiyor… Bu kavunun bu kadar pahalı olma nedenini duyan ise saygı duyuyor.

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

LeMan protestocularıyla tartışan akademisyene tutuklama

LeMan’ın Beyoğlu’ndaki ofisine saldıran grupla tartışan akademisyen Aslı Aydemir’in tutuklandığı öğrenildi.

İran Genelkurmay Başkanı: İran’ı devirmeyi ve bölmeyi planladılar ancak İran milleti kazandı

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, yaptığı açıklamada İran’a saldırıların uzun vadeli bir planın ürünü olduğunu savundu. Musevi, “Düşmanlar bize dayattıkları bu savaşı 15 yıldır planlamışlar, ancak üç şeyi yanlış hesaplamışlardı. Liderlik, halk ve Silahlı Kuvvetlerin karşılık verme gücü.” ifadelerini kullandı.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.

Turuncu kodla uyarı yapıldı; Denize girmek yasaklandı

Ordu Valiliği, turuncu kodlu uyarı sonrası 4 Temmuz Cuma günü il genelinde denize girmenin yasaklandığını açıkladı. Yasak, vatandaşların can güvenliği için alındı.