Kayseri’de Dar Alan Uygulaması

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Dar Alan Uygulaması Gerçekleştirdi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘Dar Alan Uygulaması’ kapsamında toplamda 745 kişi incelendi.

Yapılan incelemelerde, Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, Yunus Timleri, Güven Timleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa operasyon düzenlendi. Bu operasyonda 32 umuma açık işyeri denetlendi ve aralarında 3 aranan şahsın da olduğu 745 kişi ve 142 araç sorgulandı. Uygulama sırasında toplamda 1 gram uyuşturucu madde bulunduran bir şahıs yakalanırken, 4 yoklama kaçağı şahsa da işlem yapıldı. Ayrıca, 1 ruhsatsız tüfek, 6 fişek ve 4 hacizli/yakalamalı araç da ele geçirildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi. – KAYSERİ

Related Posts

Derede akıntıya kapılan İbrahim hala aranıyor!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde pikniğe gittiği bölgede girdiği derede kaybolan 17 yaşındaki İbrahim Kom’u arama çalışmaları, 6’ncı günde de sürüyor. Arama çalışmalarına, Ankara Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’na (JÖAK) bağlı 18 kişilik dalgıç ekibi de katıldı.

Liselere yeni ders geliyor: 81 ilin tamamında geçerli olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, 12. sınıf öğrencilerinin üniversiteye geçiş süreçlerini kolaylaştırmak ve akademik hedeflerine ulaşmasını sağlamak amacıyla yeni bir dersi hayata geçirecek. 2025-2026 eğitim öğretim yılı itibarıyla başlaması beklenen ‘Hedef Temelli Destek Eğitimi’ dersinde öğrencilere not verilmeyecek.

Cemal Enginyurt, Erdoğan’a sert çıktı: Adaletiniz batsın!

Sözcü TV’de Uğur Dündar ile Arena programında gündemi değerlendiren CHP İstanbul vekili Cemal Enginyurt, hükümete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan’a emekli maaşı ve tarımdaki olumsuz tablo üzerinden tepki gösteren Enginyurt, “Devletsen devletliğini yap” ifadelerini kullandı. Enginyurt, “O hakimlere, yargıçlara; olmayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a sesleniyorum: Adaletiniz batsın!” dedi.

Putin, İstanbul’a gelmeyecek

Kremlin duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile görüşmeler için İstanbul’a gelmeyecek.

ABD, nükleer cephaneliği için 1 trilyon dolar harcayacak

ABD, nükleer silahlarını modernize etmek için önümüzdeki on yılda yaklaşık 1 trilyon dolar harcayacak. Bu dev bütçe, toplam savunma harcamalarının yüzde 12’sini oluşturuyor.

İsrail, bir gazeteciyi öldürdüğünü itiraf etti

İsrail ordusu, dün Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus’taki Nasır Hastanesi’ne düzenlenen saldırıda gazeteci Hasan Abdulfettah Islih’in öldürüldüğünü itiraf etti.