Klinikte dehşet anları: Kendini uyaran diş hekimini bıçakladı

Bursa’da Diş Hekimi Bıçaklandı: Zanlı Suriyeli Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen şok edici olayda, bir diş kliniğinde yüksek sesle konuşarak rahatsızlık veren Suriyeli bir kadın, diş hekimi H.N.Ö.’yü bıçakladı. Olayın detayları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir diş kliniğinde gerçekleşti. Suriyeli Hamda Husseın Yasın adlı kadın, yüksek sesle konuşmaya başlayınca diş hekimi H.N.Ö. tarafından uyarıldı.

Uyarılara rağmen durmayan Yasın, çantasından çıkardığı bıçakla H.N.Ö.’yü omzundan yaralayıp kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı diş hekimi hastaneye kaldırılırken, şüpheli kadın polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken soruşturma devam ediyor. Suriyeli kadın tutuklanarak yargılanacak.

Related Posts

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

LeMan protestocularıyla tartışan akademisyene tutuklama

LeMan’ın Beyoğlu’ndaki ofisine saldıran grupla tartışan akademisyen Aslı Aydemir’in tutuklandığı öğrenildi.

İran Genelkurmay Başkanı: İran’ı devirmeyi ve bölmeyi planladılar ancak İran milleti kazandı

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, yaptığı açıklamada İran’a saldırıların uzun vadeli bir planın ürünü olduğunu savundu. Musevi, “Düşmanlar bize dayattıkları bu savaşı 15 yıldır planlamışlar, ancak üç şeyi yanlış hesaplamışlardı. Liderlik, halk ve Silahlı Kuvvetlerin karşılık verme gücü.” ifadelerini kullandı.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.

Turuncu kodla uyarı yapıldı; Denize girmek yasaklandı

Ordu Valiliği, turuncu kodlu uyarı sonrası 4 Temmuz Cuma günü il genelinde denize girmenin yasaklandığını açıkladı. Yasak, vatandaşların can güvenliği için alındı.

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi

Suriye’de, 61 yıllık Baas rejiminin devrilmesinin ardından yeniden inşa sürecinde ülkenin ulusal logosu yenilendi.