Köşk’te İkili Operasyon: Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Aydın’ın Köşk ilçesindeki bir işletmenin ek binasında icra işlemleri yapıldığı sırada jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve av tüfekleri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Ovaköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işletmenin icra makamları tarafından yapılan tahliye işlemine emniyet amacıyla refakat eden Köşk İlçe Jandarma Komutanlığınca tahliye işlemi sırasında işletme çalışanı M.K. isimli şahsın kullanmakta olduğu binada bir miktar kubar esrar, 1 Adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 2 adet av tüfeği, 33 adet av tüfeği fişeği, 9 adet tabanca fişeği, 1 adet tarihi eser aramada kullanılan dedektör, 1 adet kazma ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli ve idari süreç başlatıldı. – AYDIN

Related Posts

Karşıyaka, Beşiktaş’tan Genç Yıldızı Transfer Etti

Karşıyaka, Beşiktaş’tan 19 yaşındaki Ahmet Yağız Mengi’yi kadrosuna katacak.

Filistinliler işgale meydan okuyor

İsrail hükümetinin cuma günü Gazze’nin tamamını işgal etme planını kabul etmesinin ardından 22 aydır defalarca Gazze içinde tehcir edilen Filistinlilerin gergin bekleyişi başladı.

Yurt Dışındaki 11 Suçlu Türkiye’ye İade Edildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan 11 suçlunun yakalanıp Türkiye’ye getirildiğini açıkladı.

Bakan Bak Bitlis’te Yeni Spor Yatırımlarını Duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Bitlis’te yeni spor yatırımları ve projeler için protokoller imzaladı.

Denizli Basketbol Ligi’nde Şampiyonlar Belli Oldu

Denizli Şirketler Basketbol Ligi 2025’te ADM Elektrik ve Aydem Yenilenebilir Enerji kupaları kazandı.

Galatasaray’ın eski yıldızı Albert Riera Avrupa’yı salladı

Futbolculuk döneminde Galatasaray forması giyen İspanyol teknik direktör Albert Riera, Sloven temsilcisi Celje’nin başında Avrupa’da adından söz ettiriyor. UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano’ya konuk olan Riera yönetimindeki Celje, sahadan 5-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla sürpriz bir sonuca imza atan Riera, kısıtlı imkanlarla büyük bir iş başardı.