Sağlık Bakanlığı’ndan Suriye’ye ziyaret

Sağlık Bakan Yardımcısı Suriye’deki Geçici Hükümet Sağlık Bakanı İle Bir Araya Geldi

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Suriye’deki geçici hükümet Sağlık Bakanı Mahir Şara ile bir araya geldi. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabındaki paylaşıma göre, Kırbıyık başkanlığındaki bakanlık heyeti Suriye’yi ziyaret etti.

Geçici hükümet Sağlık Bakanı Şara ile bir araya gelen heyet, Şam Üniversitesi Hastanesi ve Şam Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Suriye’nin sağlık sisteminin yeniden inşasına dönük faaliyetleri değerlendiren heyet, Türkiye’den götürdükleri sağlık malzemelerini yetkililere teslim etti.

Related Posts

Eyüpsultan’da ikiye bölünen otomobil sürücüsünün feci sonu

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası yürekleri burktu. Topçular Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol ortasındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle adeta ikiye bölünen araç hurdaya dönerken, sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Hamas Genel Sekreteri Hürriyet’e konuştu: ‘İşgal biterse esirleri bırakırız’

Hamas Siyasi Büro’nun Gazze Genel Sekreteri Ebu Avn, İsrail işgalinin bitmesi karşılığında tüm rehineleri serbest bırakarak ateşkes yapmaya hazır olduklarını söyledi. Hamas yetkilisi, bölgedeki “merkez güç” olarak tanımladığı Türkiye’nin barış çabalarından mutlu olduklarını aktardı.

Kıbrıs’ta Rum liderin hedefi: Dönem başkanı olunca Erdoğan’ı davet edecek

Ocak ayında AB Dönem Başkanlığı’nı devralmaya hazırlanan Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Hristodulidis, 23 Nisan’da 2026’da gayri resmi AB zirvesi düzenleyeceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da konuk lider olarak Güney Kıbrıs’a davet edeceğini açıkladı.

Süleymancılar Cemaati liderine sahte otopsi düzenlendi iddiası

Süleymancılar Cemaatinin 9 yıl önce hayatını kaybeden lideri Arif Ahmet Denizolgun’un ölümünden sonra sahte otopsi raporu hazırlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Dönemin Adli Tıp Kurumu görevlileri hakkındaki soruşturma dosyası Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi

Şehrin ve sektörün kaderini belirleyecek! Türkiye’nin en önemli santrallerinden biri kapanmayla karşı karşıya

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Soma Termik Santrali’nin, on yıldır işletmesini üstlenen Konya Şeker’in biriken borçları ve yerine getirilmeyen yükümlülükleri nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

İstanbul trafiğinde iki maganda hastası olan kadına kabusu yaşattı

İstanbul trafiğinde iki maganda, hastaneye giden ailenin önünü kesip saldırdı.