Siirt’te 92 köy yolu kardan kapandı

Kentte gece saatlerinde etkili olan kar, hayatı olumsuz etkiledi.

Yağış nedeniyle ilçelerden Pervari’de 23, Şirvan’da 39, Baykan’da 17 ve Eruh’ta 13 olmak üzere toplam 92 köyün yolu ulaşıma kapandı. Siirt-Pervari kara yolu da Gölköy köyüne kadar kapandı.

Yolların açılması için İl Özel İdaresi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

TAŞIMALI EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, kent genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

Related Posts

İsrail ve Suriye ateşkeste anlaştı

ABD Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, İsrail ve Suriye’nin ateşkes konusunda anlaştığını duyurdu.

Ankara’da Sel Felaketi: Otomobiller Zarar Gördü

Başkent’te sağanak yağış nedeniyle çok sayıda otomobil hasar gördü, yollar ve binalar etkilendi.

Siirt Valisi Kızılkaya, Vatandaşlarla Buluşarak Sorunları Dinliyor

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor. Vali, mahallelerde ve belediyede yapılan buluşmalarda vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm üretme sözü verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Muş’ta konuştu Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin, “Bizler şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onlarla bu yolda yürümek ve bu süreci beraber inşa etmekten memnuniyet duyuyoruz.

Türk Voleybolu, Hedefine Kilitlenmiş Durumda

TVF Başkanı Üstündağ, Türk voleybolunun başarıları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da “Doğu Akdeniz-Karadeniz Konferansı” başladı

Ulusal Strateji Merkezi (USMER) tarafından düzenlenen “Doğu Akdeniz-Karadeniz Konferansı” İstanbul’da başladı.