Son Dakika: Narin Güran cinayetinde yeni iddianame

Narin Güran cinayeti davasında 12 sanık için “Suçluyu kayırma” suçundan hazırlanan iddianame Diyarbakır Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

12 kişi hakkında hazırlanan iddianamenin şüphelileri şu şekilde yer aldı:

Barış Güran, Birsen Güran, Fuat Güran, Hediye Güran, İbrahim Halil Güran, Kurtuluş Güran, Maşşallah Güran, Mehmet Selim Atasoy, Mehmet Şevket Kaya, Muhammed Kaya, Ömer Faruk Güran, Şeyma Kaya.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’ne bağlı Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos günü cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran davasında, 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan anne Yüksel, ağabey Enes ile amca Salim Güran ‘iştirak halinde çocuğu öldürmek suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almıştı. Narin’in cansız bedenini köydeki bir dereye gömen Nevzat Bahtiyar ise, ‘delilleri gizlemek ve yok etmek suçundan’ 4 yıl 6 ay hapis cezası almıştı.

Related Posts

İsrail ve Suriye ateşkeste anlaştı

ABD Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, İsrail ve Suriye’nin ateşkes konusunda anlaştığını duyurdu.

Ankara’da Sel Felaketi: Otomobiller Zarar Gördü

Başkent’te sağanak yağış nedeniyle çok sayıda otomobil hasar gördü, yollar ve binalar etkilendi.

Siirt Valisi Kızılkaya, Vatandaşlarla Buluşarak Sorunları Dinliyor

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor. Vali, mahallelerde ve belediyede yapılan buluşmalarda vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm üretme sözü verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Muş’ta konuştu Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin, “Bizler şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onlarla bu yolda yürümek ve bu süreci beraber inşa etmekten memnuniyet duyuyoruz.

Türk Voleybolu, Hedefine Kilitlenmiş Durumda

TVF Başkanı Üstündağ, Türk voleybolunun başarıları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da “Doğu Akdeniz-Karadeniz Konferansı” başladı

Ulusal Strateji Merkezi (USMER) tarafından düzenlenen “Doğu Akdeniz-Karadeniz Konferansı” İstanbul’da başladı.