Van’da Çiftçilere Meyve Ağaçları Budama Eğitimi Verildi

Van’da Meyve Ağaçları İçin Budama Eğitimi Verildi

VAN – Van’ın Muradiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilkbahar mevsimiyle birlikte çiftçilere meyve ağaçlarını budama ve yeni fidan aşılama konularında eğitim verdi.

Muradiye Tarım ve Orman Müdürlüğü, meyve ağaçları için budama eğitimi organize etti. Eğitim kapsamında, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Harun Altınkaynak, çiftçilere budama teknikleri ve bahçe kurulumu konusunda bilgi aktardı. Eğitimle ilgili açıklamalarda bulunan Müdür Harun Altınkaynak, “Bugün Tarım ve Orman Bakanlığı olarak ilçemize bağlı bir mahallede eğitim verdik. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine ağaç budama konusunda bilgi paylaşımı gerçekleştirdik. Daha fazla bilgi edinmek isteyen çiftçilerimizi kurumumuza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İlçede çiftçilik yapan Sadık Vural, budama işlemi için başvuruda bulunduklarını belirterek, “Teşekkürler, ağaçlarımızı nasıl budayacağımız konusunda bize yerinde rehberlik yaptılar. Artık kendi budama işlemlerimizi gerçekleştirebilecek durumdayız. Bu konuda emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / KADER ÇELİK – Yerel

Related Posts

Kocaeli’de bugün siren sesi duyulacak! Valilik uyardı: Kocaeli’de neden siren çalıyor?

Kocaeli’de 4 Temmuz 2025 Cuma günü il genelinde siren sesleri yankılanacak! Kocaeli Valiliği ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), vatandaşları paniğe kapılmamaları konusunda uyardı. AFAD ve ASELSAN iş birliğiyle geliştirilen yerli ve milli İkaz ve Alarm Sistemi’nin testi kapsamında yapılacak bu uygulama, 60 saniye sürecek düz siren sesi ve “Dikkat Dikkat, İlimizde Kurulan İkaz ve Alarm Sisteminin Test Yayınıdır. Lütfen Panik Yapmayınız!” anonsuyla gerçekleşecek. Peki, 4 Temmuz Kocaeli’de siren sesi neden çalıyor?

Meclis tatil tarihi 2025 (28. Dönem 3. Yasama Yılı Takvimi) | 2025 TBMM ne zaman kapanacak? Karar Resmi Gazete’de yayımlandı!

28. Dönem 3. Yasama Yılı’nın bitmesine kısa süre kala Meclis ne zaman tatile girecek? gündeme geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM), çalışma süresinin uzatılması kararı da karar Resmi Gazete’de yayınlandı. Anayasa’nın 93’üncü, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü’nün 5’inci maddelerine göre, TBMM’nin tatile girmemesine ve çalışmalarına devam etmesine, Genel Kurulun 25 Haziran’daki 101’inci Birleşimi’nde karar verildi. Buna göre TBMM 1 Temmuz’da tatile girmeyerek çalışmalarına devem edecek. Peki, Meclis ne zaman tatile girecek? TBMM ne zaman kapanacak, çalışma süresi uzatıldı mı? İşte, o konu hakkında bilgiler.

2025 YKS oturumlarının soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) oturumlarının soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM’nin internet sitesinden erişime açıldı.

2025 YKS’de kalem, silgi verilecek mi? YKS 2025 küpe takmak yasak mı?

Bu hafta sonu TYT, AYT ve YDT oturumlarıyla gerçekleşecek üniversite sınavına katılacak öğrenciler, sınav öncesi kuralları merak ediyor. Peki, 2025 YKS’de kalem verilecek mi? YKS 2025 küpe takmak yasak mı?

HSK KARARNAME 2025 – SON DAKİKA || HSK kararnamesi ile görev yeri değişen hakim ve savcıların isimleri

HSK kararname 2025 son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Hakimler savcılar kararnamesi Resmi Gazete’ de yayımlandı. HSK’nin 2025 yılı Ana Kararnamesi tamamlandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2025 yılı Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladığını bildirerek, hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarı diledi. İşte, HSK kararnamesi ile görev yeri değişen hakim ve savcıların isimleri

YKS soru kitapçıklarının sınav merkezlerine sevkiyatı başladı

YKS soru kitapçıklarının sınav merkezlerine sevkiyatı başladı