Vatandaşlar Rota Bakırköy’den memnun

Bakırköylü Vatandaşlar Ücretsiz Ring Hizmetinden Memnun

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde yaşayan vatandaşlar artık ücretsiz ve konforlu bir toplu taşıma deneyimi yaşıyorlar. Bakırköy Belediyesi tarafından başlatılan ‘Rota Bakırköy’ ring seferleri büyük ilgi görüyor.

Yeşilköy-Yeşilyurt arasında sefer yapan ring aracı, Yeşilköy Çiroz Mevkii, Boğaziçi A.Ş., Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez Ortaokulu, İstasyon Caddesi, Gazi Evrenos Caddesi, Anafartalar, Fener Yolu, Sipahioğlu, Yeşilyurt güzergahını takip ediyor. Yeşilyurt-Yeşilköy arasında ise; Yeşilyurt, Sipahioğlu, Fener Yolu, Mecidiye Camii, Çocuk Parkı, Pazar Yolu, Ziya Erdem, Yeşilköy Çiroz Mevkii güzergahında hizmet veriyor ve saat başı sefere çıkıyor.

Hafta içi her gün 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet sunan ring aracını kullanan vatandaşlar, bu hizmetin yaşamlarını kolaylaştırdığını ifade ederek Bakırköy Belediyesi ve Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Ankara’da “Kral’ın Doğum Günü” resepsiyonu

Birleşik Krallık’ın Milli Günü olarak kutlanan “Kral’ın Doğum Günü” vesilesiyle Ankara’daki Büyükelçilik Konutu’nda düzenlenen resepsiyonda, Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki stratejik iş birliği vurgulandı. Resepsiyona çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin yanı sıra Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay da katıldı.

İmamoğlu’ndan ‘Gaziosmanpaşa’ tepkisi: O yüzdeki ifadeyi unutmayın

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa’da yapılan başkan vekili seçimini kazanan AKP’li aday Eray Karadeniz ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi.

Hindistan’da 242 kişiyi taşıyan uçak, kalkıştan 5 dakika sonra düştü; kurtarma ekipleri en yüksek alarm seviyesinde!

Hindistan’da 242 kişiyi taşıyan uçak, kalkıştan 5 dakika sonra düştü; kurtarma ekipleri en yüksek alarm seviyesinde!

AKP’li belediye başkanından, bakanlık bürokratları için rüşvet ihbarı

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlar devam ederken; AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin, “Ticaret Bakanlığı bürokratlarının rüşvet aldığına” dair suç duyurusu ile ilgili dosya için hiçbir işlem yapılmadı.

ABD, Bağdat Büyükelçiliği’ndeki bazı personelini geri çekiyor

ABD Dışişleri Bakanlığı, AA’ya yaptığı açıklamada Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan ABD Büyükelçiliği’ndeki bazı personeller için geri çekme kararı alındığını teyit etti.

Alman vatandaşlığına geçen Türklerin sayısı iki kat arttı

Alman vatandaşlığına geçen Türklerin sayısı iki kat arttı