Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Üst Geçide Çarpan Otomobil Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçta bulunan üç kişi yaralandı.

Olayın hemen ardından ihbar üzerine harekete geçen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemlerini alırken, trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza detaylı bir şekilde incelenerek nedenleri üzerinde çalışılıyor ve soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Trump patriot sevkiyatını resmen duyurdu: Gözler Moskova’ya çevrildi

ABD Başkanı Donald Trump, gece saatlerinde yaptığı açıklamada, Ukrayna’ya acilen ihtiyaç duyduğu “Patriot” hava savunma sistemlerinin gönderileceğini açıkladı. Trump, “Ukrayna’ya gerekli olan ‘Patriot’ları göndereceğiz” ifadelerini kullandı. Ancak …

Kölelik yasası bugün yürürlüğe girdi: 10 gün çalışmadan haftalık izin kullanamayacaklar

Meclis’ten geçerek yasalaşan kanun değişikliği ile turizm çalışanlarının haftalık tatilini kullanabilmeleri için 6 gün değil, 10 gün çalışmaları gerekecek. İşçiler tarafından ‘kölelik yasası’ olarak nitelendirilen düzenlemeye tepkiler büyürken, tartışmalı uygulamanın farklı sektörlere de sıçramasından endişe ediliyor.

Son Dakika Haberi… Kartalkaya davasında 4 kişi hakkında karar açıklandı

Son Dakika Haberi… Bolu Kartalkaya’da Grand Kartal Otel yangın faciasında 78 kişinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin görülen davasının 6’ncı gününde tutuksuz yargılanan 4 kişi hakkında ev hapsi kararı verildi.

Trump’tan ‘suikast’ suçlaması: Olmaması gereken hatalar yapıldı

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz 2024’te uğradığı suikast girişimine ilişkin, “Olmaması gereken hatalar yapıldı.” dedi.

Düzenli gemi seferlerine ilişkin esaslarda düzenleme

Türkiye’deki kıyı tesisleri arasında ve yurt dışındaki kıyı tesislerine yönelik araç veya yolcu taşıyan gemilerle yapılan düzenli seferlere ilişkin usul ve esaslarda düzenlemeye gidildi.

‘İmamoğlu’nu tecrit ederek mahkum etmek istiyorlar’

Avukat Yiğit Gökçehan Koçoğlu, diploma davasının bölünmesini şöyle yorumladı: “Bir an önce karar verilsin mantığıyla hareket ediliyor, siyasi bir takvim işletiliyor.”