Yüksek sesle müzik tartışması bıçaklı kavgaya döndü: 2 yaralı

Denizli Merkezefendi’de Pide Salonu İşletmecisi ile Komşuları Arasında Kavga Çıktı, 2 Kişi Yaralandı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir pide salonu işletmecisi ile arabasından yüksek sesle müzik açmasından rahatsız olan komşuları arasında çıkan tartışma, büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sonucunda iş yerinde büyük maddi hasar oluşurken 2 kişi yaralandı.

Olay, Merkezefendi ilçesi Albayrak Meydanı’nda bir apartman altındaki pide salonunda meydana geldi. Pide salonu işletmecisi Halil S., aracından yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle bina sakinleri tarafından uyarıldı. Ancak bu uyarıya aldırış etmeyen işletme sahibi ile komşuları arasında gerginlik büyüdü.

Tartışma sırasında taraflar arasındaki kavga kontrolden çıktı. İki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavga sırasında Halil S.’ye ait iş yerinde de büyük hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahaleleri yaptıktan sonra ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Related Posts

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

LeMan protestocularıyla tartışan akademisyene tutuklama

LeMan’ın Beyoğlu’ndaki ofisine saldıran grupla tartışan akademisyen Aslı Aydemir’in tutuklandığı öğrenildi.

İran Genelkurmay Başkanı: İran’ı devirmeyi ve bölmeyi planladılar ancak İran milleti kazandı

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, yaptığı açıklamada İran’a saldırıların uzun vadeli bir planın ürünü olduğunu savundu. Musevi, “Düşmanlar bize dayattıkları bu savaşı 15 yıldır planlamışlar, ancak üç şeyi yanlış hesaplamışlardı. Liderlik, halk ve Silahlı Kuvvetlerin karşılık verme gücü.” ifadelerini kullandı.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.

Turuncu kodla uyarı yapıldı; Denize girmek yasaklandı

Ordu Valiliği, turuncu kodlu uyarı sonrası 4 Temmuz Cuma günü il genelinde denize girmenin yasaklandığını açıkladı. Yasak, vatandaşların can güvenliği için alındı.

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi

Suriye’de, 61 yıllık Baas rejiminin devrilmesinin ardından yeniden inşa sürecinde ülkenin ulusal logosu yenilendi.