Muğla’da yollardan beyaz örtü kaldırıldı

Menteşe, Kavaklıdere ve Seydikemer’de Kar Yağışı

MUĞLA (İGFA) – Menteşe, Kavaklıdere, Seydikemer, Ula, Dalaman, Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanmıştı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapanan yolları açarak vatandaşların ulaşımda sorun yaşamamasını sağladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yılanlı Grup yolu, Köyceğiz Otmanlar-Karaçam, Dalaman Darıyeri Çöğmen, Kavaklıdere Ortaköy-Nebiler, Seydikemer Yayla, Söğütlüdere Burdur İl sınırı, Fethiye Nif yolu ve Ula Turgut Kavakçalı yollarında kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. Toplamda 21 araç ve 36 personel ile karla mücadele eden ekipler, kardan etkilenen yolları ulaşıma açtı.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, kapanan yolların ekipler tarafından açıldığını ve vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Related Posts

‘İmamoğlu’nu tecrit ederek mahkum etmek istiyorlar’

Avukat Yiğit Gökçehan Koçoğlu, diploma davasının bölünmesini şöyle yorumladı: “Bir an önce karar verilsin mantığıyla hareket ediliyor, siyasi bir takvim işletiliyor.”

Boykotla zora düşen Espressolab çöpçatanlığa mı başladı?

19 Mart operasyonlarının ardından CHP lideri Özel’in boykot çağrısı yaptığı markalar arasında bulunan ünlü kahve zinciri Espressolab flört uygulaması çıkardıklarını duyurdu.

Soykırımcı askerler kalmaktan korkuyor

Gazze’de ağır kayıplar veren, intihar eden askerlerle sarsılan İsrail ordusundan, soykırımcı Netanyahu hükûmetinin kalıcı işgal planlarına itirazlar yükseliyor. Haaretz’e konuşan üst düzey askeri yetkililer, tüm sivilleri Refah’ta toplamanın ve işgal bölgelerinde kalmanın ordu için mümkün olmadığını söyledi.

Mahkeme beraat dedi, Sağlık Bakanlığı ihraç etti

Asistan hekim olarak görev yapan İlkay Çelik kendisine ait olmayan bir sosyal medya hesabından dolayı mahkemelik oldu. İlk duruşmada beraat eden İlkay Çelik’e karşı Bakanlıktan şok eden bir karşılık geldi. Sağlık Bakanlığı beraat kararına rağmen İlkay Çelik’i ihraç etti.

AKP ve Saray arasında ‘Mehmet Nuri Ersoy’ çatlağı! ‘Bu tweeti kim yazdırdı size…’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u hedef almasının ardından, AKP 27. Dönem Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Saral’ın geçmişte Ersoy’u ziyaret ettiği bir fotoğrafı paylaşarak tepki gösterdi.

Görevden alınan Fahrettin Altun: ‘Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum’

İletişim Başkanlığı görevinden alınan Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanlığı’na atandı. Altun, “Bu görevi bana tevdi eden, güvenen ve desteğini bir gün dahi esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.