Kabe’de Miraç Gecesi Yoğunluğu

Miraç Kandili’nde Kabe’de İnanç Dolu Anlar Yaşandı

Miraç Kandili dolayısıyla Müslümanlar tarafından kutsal sayılan Kabe’de büyük bir ibadet yoğunluğu yaşandı. Mekke’de bulunan yüzbinlerce Müslüman, bu manevi gecenin huzurunu ve bereketini Kabe’de hissetmek için bir araya geldi. Mescid-i Haram çevresinde yoğun bir kalabalık oluşurken, Müslümanlar dualarını etmek için tavaf ettiler.

Bazı Müslümanlar ise Kabe’ye ve Hacerül Esved taşına dokunabilmek adına büyük çaba sarf ettiler. Bu anlamlı gecede ibadetlerini yerine getirmek için Kabe’ye gelen insanlar, manevi duygularla dualarını yükselttiler. Miraç Kandili’nin getirdiği huzur ve bereketle dolan Müslümanlar, özel gecelerini en iyi şekilde geçirdiler.

Yoğunluğun hissedildiği Miraç Gecesi’nde Müslümanlar arınma ve manevi bir yolculuğa çıkmanın yanı sıra samimi dualarını Allah’a yönelttiler. Kabe’nin sükunet dolu atmosferinde ibadetlerini yerine getiren Müslümanlar, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. – MEKKE

Related Posts

Bu kavunun tanesi 5.200 liraya satılıyor: Kapış kapış gidiyor

Dünyanın en pahalı meyvelerinden biri olarak bilinen Japon Crown Kavunu, New York’ta adeta kapış kapış gidiyor… Bu kavunun bu kadar pahalı olma nedenini duyan ise saygı duyuyor.

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

LeMan protestocularıyla tartışan akademisyene tutuklama

LeMan’ın Beyoğlu’ndaki ofisine saldıran grupla tartışan akademisyen Aslı Aydemir’in tutuklandığı öğrenildi.

İran Genelkurmay Başkanı: İran’ı devirmeyi ve bölmeyi planladılar ancak İran milleti kazandı

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, yaptığı açıklamada İran’a saldırıların uzun vadeli bir planın ürünü olduğunu savundu. Musevi, “Düşmanlar bize dayattıkları bu savaşı 15 yıldır planlamışlar, ancak üç şeyi yanlış hesaplamışlardı. Liderlik, halk ve Silahlı Kuvvetlerin karşılık verme gücü.” ifadelerini kullandı.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.

Turuncu kodla uyarı yapıldı; Denize girmek yasaklandı

Ordu Valiliği, turuncu kodlu uyarı sonrası 4 Temmuz Cuma günü il genelinde denize girmenin yasaklandığını açıkladı. Yasak, vatandaşların can güvenliği için alındı.