Samsun’da Uyuşturucu Suçundan İki Kişi Yakalandı

Samsun’da Uyuşturucu Suçundan Yakalanan 2 Kişi Cezaevine Teslim Edildi

Samsun’da, uyuşturucu suçundan haklarında 19 yıl 4 ay ile 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan 2 kişi, jandarmanın titiz çalışması sonucu yakalandı.

Çarşamba ilçesinde yapılan operasyon sonucu, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan aranan F.K. isimli şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından F.K., cezaevine gönderildi.

Diğer bir operasyonda ise 19 Mayıs ilçesinde uyuşturucu suçundan aranan M.Ç. isimli şahıs jandarma takibi sonucu yakalandı. M.Ç. de cezaevine teslim edildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.


Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Cilt sağlığı için doğal kolajen desteği sağlıyor! Günde 15-20 gram tüketilmeli

Tahinin, çinko gibi mineraller açısından zengin olduğunu kaydeden Prof. Dr. Muhsin Konuk, susamdan elde edilen tahinin, içerdiği zengin vitamin ve mineraller sayesinde cildin en önemli yapı taşı olan kolajen üretimini doğal yollarla desteklediğini anlattı.

Genç yaşlarda omurgasına özen gösteren kadınların 50 yaş sonrası rahat geçiyor

Omurga, vücudu birbiriyle devamlı iletişim halindeki kaslar sayesinde ayakta tutan bir sistemdir. Ana yapısını kemik-iskelet, bunlara hareket kabiliyeti veren eklemler ve güç üreten kaslar oluşturur. Uzm. Dr. Ayşe Yener Güçlü, kadınlarda görülen omurga rahatsızlıkları hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.

Diyetisyen Bahadır: Çilek, vişne ve kiraz gibi kırmızı meyveler kalp sağlığını destekliyor

Diyetisyen Bahadır: Çilek, vişne ve kiraz gibi kırmızı meyveler kalp sağlığını destekliyor

Sezaryen doğuma karşı eylem planı başlatan Sağlık Bakanlığı: Toplam oranda yüzde 1,78 düşük sağladık

Sezaryen doğuma karşı eylem planı başlatan Sağlık Bakanlığı: Toplam oranda yüzde 1,78 düşük sağladık

Tiroid hastalığı göz sağlığı ile doğrudan ilişkili

Tiroid hastalığının göz sağlığı ile doğrudan ilişkili olduğunu söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Didem Serin, tiroid hastalıklarının gözde ortaya çıkardığı bulgulara dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Grip mevsimi uzadı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden (NKÜ) Doç. Dr. Mustafa Doğan, 2025’te grip mevsiminin oldukça uzadığını belirterek, “Mayıs ayının ortalarında olmamıza rağmen hala hatırı sayılır sayıda üst solunum yolları şikayeti ile hastalar hastanelere başvurmakta, sağlık kuruluşlarına başvurarak destek istemekteler” dedi.